Vår 2020 stkd- klubbstevne

Torsdag 5 Mars 2020:

En kald klar og fin vinterdag var det 2 timer klubb konkurranse i 3 ulike disipliner i klubben.

Foreldre kom og hygget seg. 8 deltagere. Sykdom tok flere denne uka med mye virus. Vi som kom, hadde viktig læring dette stevnet .

Alle fikk god mat til kaffen, som var lage og gitt oss fra en elevs mor. Hun tilbød pga ønske om xtra god pausekos. Felles matpause. 👍 hjertelig takk for dette!

poomsae

Alle fikk gå 2 ganger en selvvalgt poomsae parvis på golvet.

Og alle fikk prøve kyopka! De over 14år og 7 cup måtte alle utføre apchagi apchock .

Dette fungerte greit

Og de yngste brukte palkup.

Graderinger

Spirit og modighet mangler ikke blant elevene..denne disiplin har vært stor nytte ift klubbens unge trenere og utøvere.

Til sommergradering er det noen som skal videre. Som skal graderes. Da skal det vises bla; Gyopka:)

( dem som ikke skal graderes kan likevel trene hele lørdagen med graderingsgruppen. Det er faktisk en oppfordring som ikke kan gjentas ofte nok! Kom om du kan, når klubben har noe xtra )

Vi har 2 dagers gradering inkl fysiske og teoretisk/ event muntlige tester på alle cup grader. Salen har en glad gjeng fra 9 til 60 år!

Siste lille morsomme disiplin var:

Smidigste under stanga Vi har ikke stativ for å plassere brett olign…😉..ennå..

Vi brukte et kosteskaft denne gang. 🙂

Som ble lagt i ribbevegg i den ene enden og en person holdt med et lite vater i andre enden. Stokken reguleres ett hakk lavere for hvert forsøk:

Som nevnt er dette klubb Vårstevnet 2020 vårt første på lang tid. Å arrangerte med dømming etter kukkiwonregulasions og med gjestetrener invitert inn.

De 3 dommerne var:

Nina Standal , 5dan Kukkiwon, Jidokwan

Kristoffer Soleim, 1 cup wtf/ttu klubbens hovedtrener denne sesongen

Og Espen Gravdal , 2 cup wtf/ttu m.m

Dale tkd gruppe var det vår gjestedommmer som hadde ansvaret for i flere år. Han driver ennå med kampkunst og innehar titler. Som i all kampkunst!

Vi i tkd er nøye med dette også.

Vi ønsker skape seriøse arr, som vi gjorde for lenge tilbake. Så vi startet med rød/blå 3 3 dømmings-system og vi lærte alle masse denne torsdagen om forskjellen på konkurranse energien og klubbgøyenergien vi har i dojang hver mnd:)

Samtidig fikk hovedtrener 1cup Kristoffer super læring i kommandoer relatert til slikt. Hans mål nå blir jo 1 dan i år. Alle deltagerne fikk medaljer. For deltagelse på første seriøse klubbstevne på 2 tiår!

Selv medaljene hadde også sin historie..

Haha…de ble funnet inni skapet ..og har lagt der siden 2003! 😊😃 kansje ble de funnet og oppfaget når det var meningen:) Av material forvalter oppnevnt nå:) klubbjakker oa utstyr; tkd-bøker mm bestilles nå gjennom ham 👍

Vi ønsker etterhvert veldig gjerne og invitere inn andre tkd klubber i Vestland distriktet….og vi har Førdehuset også her som gir gode muligheter til bykamp stevner og diverse samlinger ..som før…

Vårt comeback er godt i gang, og neste klubbstevne kommer det helt andre dommere og helt andre disipliner.

Flatene skole egner seg veldig godt til ulike dojang virksomheter..og vi har satt pris på bygget her i over 18år. Vi hadde felleslunsh 30min ute i kafeen som var satt opp i gangen.

Foreldre og nybegynnere hjalp til..så denne lille «under lavest mulig» disiplin var til stor fornøyelse for liten og stor.

Lengste. Høyeste. Flest padstreff på 60sec, osv. STKD er allsidig. Vi bruker hver mnd en ny liten klubbgøy med fokus på 1 ting.

Oppskrift=

Repetere mye teknikk. Etc. Kroppsbevegelser og fokus + litt egeninnsats på siden= ok resultat gir garantert fremgang..

Dem som På privaten er heldig og kan øve med en venn , tkdnabo eller fam.medl feks, husker raskere . Lærer raskere. Forstår mer …

Vi er Jidokwan tkd! Vi gir ikke opp lett . Vi prøver og bli sterkere og triveligere. Som symbolet skal bety på ditt emblem på høyre arm..

Og vi bærer vår klubb uniform komplett og med stolthet. Der er 25år med KLUBB kjennskap der ute….vi er representantene når vi bruker vår dobok.

2020 blir ett stort og flott år for oss. Mye skjer og vi er med! Tydelig jobber noen xtra godt også

Hver måned har klubben andre arr og steder vi kan dra til.

Nåde Bergen, Osterly g Florø blir brukt. Ålesund , Notdfjoreid og Nord-Odal 4-8 juli kan alle også være med til. Hvert år er sommerleirdager noen medl som drar til. Der er den største dangradering i året.

Instruktørseminar og Danseminar, tkdsamlingshelg, sommerfestival, gm Cho cup/ttu-cup , sommeravslutning og sommergradering, 25års middagsinv m/ treningsmulighet av gm Cho i Førde!

2020 planer….fremover mot årets slutt, inkl mer..og vår andre juleavsltning i stkd ånd med prisutdelinger, klubb butikk og lotteri.

Årets utøver. Årets ildsjel. Årets forelder, og den 4? Den blir alltid litt ulik fra år til år. Sosial hygge samtidig gjør årets slutt ofte til en av de kjekkeste dager vi har.

Så starten på 2020 ble flott!

Allerede hatt besøk av 2dan fra Osterøy tkd og Aina Andreasen 1cup fra Evanger. En hel helg. Graderingshelgen i februar.

Vi har besøkt både Florø tkd på treningshelg og hovedojang på Osterøy nyttårsleir.

2 unge trenere skal også bo på nkks en helg snart.. i løpet av vårs/sommer sesongen. Som 2 andre elever fikk sjangse til i fjor. Og tilbringe noen døgn rundt din gm og andre unge dan- utøvere er nyttigtkd læring for en som underviser ,-.

Vi gleder oss til året.

Nytt parti starter nok før påske. Så følg med på plakater olign om du bor i distriktet rundt Førde .

Velkommen til aktive fritidssysler der det er risiko for å komme i bedre fysisk form og få endirfhin produksjonen opp samtidig.

Med resultat av trivsel i klubbmiljøet til Sunnfjord tkd klubb 🙏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.